Εύκολη εκτέλεση για ένα πιάτο που κάνει και για μεζέ
Υλικά για 2 άτμα
6 καλαμάρια2 κρεμμύδια
3 ντομάτες
1-2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές άνηθος
2 κουταλιές δυόσμος
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1| Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τρίβουμε τις 2 ντομάτες.2| Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός του δυόσμου και της ντομάτας που έμεινε.
3| Γεμίζουμε τα καλαμάρια, τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα και τα τοποθετούμε στη κατσαρόλα.
4| Ρίχνουμε την υπόλοιπη ντομάτα, το δυόσμο και νεράκι ώστε να σκεπαστούν.
5| Μαγειρεύουμε για 30-40 λεπτά και σερβίρουμε.
newsbeast.gr