Ποιοι υπέγραψαν το συμβόλαιο για τη δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά


«Δεν με άκουσες, γιατί;». Με αυτήν τη φράση που ακούστηκε στην ερημική τοποθεσία της Μάνδρας την ώρα που το αυτοκίνητο του Χρήστου Γιαλιά καιγόταν ολοσχερώς από κάποιο συγγενικό του πρόσωπο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα ξεκινήσουν τις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία.

Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτά τα λόγια; Τι αγνόησε ο 59χρονος που ίσως να ήταν η αιτία για να κοπεί το νήμα της ζωής του με τέτοιο τρόπο; Οι δράστες ήθελαν να είναι απόλυτα σίγουροι ότι θα πέθαινε και δεν σταμάτησαν στο «γάζωμα» με το φονικό καλάσνικοφ αλλά έβαλαν και φωτιά στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία. Αποτέλεσμα, ενώ αιμορραγούσε από τον καταιγισμό σφαιρών που είχε δεχτεί, ταυτόχρονα να καίγεται μαζί με τα όποια στοιχεία είχαν αφήσει πίσω τους οι εκτελεστές.

Μέσα στο καιόμενο όχημα εντοπίστηκε και το καλάσνικοφ της δολοφονίας

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα περιμένουν τα αποτελέσματα από την εξέταση του καλάσνικοφ που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο αν και οι φλόγες αλλά και το νερό που έριξε η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι πολύ πιθανό να μην έχουν αφήσει πίσω τους κανένα στοιχείο.

Διαβάστε όλο το άρθρο >>

Σχόλια