Εφιαλτικές οι νέες αποκαλύψεις του serial killer


Δεν έχει τέλος η φρίκη με την υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, αφού κάθε ώρα που περνάει μεγαλώνει ο εφιάλτης όσον αφορά στη δραστηριότητα του. Σήμερα ο λοχαγός ομολόγησε άλλους τρεις φόνους, υποδεικνύοντας στη μία περίπτωση το μέρος όπου τοποθέτησε τη σορό, ενώ αργότερα παραδέχθηκε και τη διπλή δολοφονία μητέρας και κόρης από τη Ρουμανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι η διπλή δολοφονία αφορά την 36χρονη LIVIA FLORENTINA BUNEA και την 8χρονη κόρη της ELENA NATALIA BUNEA οι οποίες λείπουν από την οικία που διαμένουν στην Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Το μεσημέρι η αστυνομία εντόπισε ένα νέο πτώμα, αυτή φορά στο πεδίο βολής της Ορούντας, ενώ η υπόδειξη του πτώματος έγινε από τον ίδιο. Η σορός εντοπίστηκε σε λάκκο, σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης.
Ο 35χρονος φέρεται να δηλώνει άγνοια για το πότε σκότωσε το συγκεκριμένο θύμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να πρόκειται για γυναίκα είτε από το Νεπάλ, είτε απο την Ινδία.
Στο σημείο βρίσκονται ιατροδικαστές.
Υπενθυμίζεται ότι άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό με την αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose.
Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι το φρεάτιο σήμερα ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.
Η προσοχή των Αρχών εστιάζεται και στο δεύτερο μέτωπο, στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου έχει επιστρατευτεί σκάφανδρο για την αναζήτηση της 6χρονης Sierra.
Σύμφωνα με τον κ. Τράγκολα σήμερα θα εγκατασταθεί το σύστημα και αύριο θ’ αρχίσουν οι έρευνες κάτω από το νερό.​
Δύτης με ειδική στολή, μέσω της οποίας θα γίνεται η παροχή οξυγόνου, θα καταδυθεί και θα παραμείνει στο βυθό της λίμνης για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ελέγξει σημεία, όπου η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη ή η μορφολογία του βυθού παρουσίαζε ιδιαιτερότητες.
Παράλληλα, μέσω ενσωματωμένης κάμερας, θα δίνει εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή στην επιφάνεια.
Αν και στην περίπτωση αυτή δεν εντοπιστεί το 6χρονο παιδί, τότε οι έρευνες πιθανόν να σταματήσουν και να στραφούν αποκλειστικά στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε τη διήμερη κράτηση του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, για το φόνο της Marricar Valdez, 30 ετών από τις Φιλιππίνες, η οποία εξαφανίστηκε από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.
Ο ύποπτος παρουσιάστηκε και σήμερα στο Δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, ενώ δεν έφερε ένσταση στο διάταγμα κράτησής του. Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά οι Αρχές ζήτησαν έκδοση διατάγματος κράτησης υπόπτου για φόνο, χωρίς να υπάρχει πτώμα.
Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με την Marricar στις 13 Δεκεμβρίου του 2017, ημέρα κατά την οποία εξαφανίστηκε, δίνοντας διάφορους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται, αρνήθηκε, όμως, ότι την σκότωσε.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, που έχουν στην κατοχή τους οι ανακριτές, ο 35χρονος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος, που συνομίλησε με την Marricar, κάτι, που προκύπτει μέσα από την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και τις διαδικτυακές συνομιλίες, που είχε μαζί της, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και φωτογραφία της κάρτας διαμονής της.
Ο 35χρονος έχει, ήδη, ομολογήσει τους φόνους της 38χρονης Marry Rose και της 28χρονης, Arian Palanas Lozanο.
Πηγή: sigmalive

Σχόλια