Δολοφονία στην Ίο: «Μαχαίρωσα τη γυναίκα μου πάνω στα νεύρα μου»


Με τα πιο μελανά χρώματα γράφτηκε ο επίλογος της κοινής του ζωής για ένα ζευγάρι στο νησί της Ίου. Η τοπική κοινωνία της Ίου είναι σοκαρισμένη από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχτηκε το πρωί της Τρίτης στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 67χρονος συνταξιούχος τσακώθηκε με την 55χρονη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους. Πάνω στον τσακωμό άρπαξε ένα μαχαίρι και την έπληξε αρκετές φορές με αυτό στον θώρακα.

Στη συνέχεια, ο δράστης πήγε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και παραδόθηκε, ομολογώντας στους αστυνομικούς την πράξη του.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι με γιατρό από το Κέντρο Υγείας της Ίου, ήταν όμως ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τι δηλώνει ο συζυγοκτόνος

Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποια στιγμή η 55χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε. Τότε ο 67χρονος υποστηρίζει ότι αρχικά αφόπλισε τη σύζυγό του, αλλά στη συνέχεια την τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος, καθώς δεν κατάφερε να ελέγξει τα νεύρα του.

Όταν ο συζυγοκτόνος είδε πως μαχαίρωσε θανάσιμα την 55χρονη, καθάρισε το φονικό όπλο και το έβαλε στη θέση του, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από τους αστυνομικούς του νησιού που πήγαν στο σπίτι.

Φιλήσυχη οικογένεια, δεν είχε απασχολήσει ποτέ την τοπική κοινωνία της Ίου

Πρόκειται για φιλήσυχη οικογένεια, στην οποία δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να προκύπτει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας. Όλοι μιλάνε για τα καλύτερα λόγια και ουδείς μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει γίνει, καθώς δεν είχε απασχολήσει ποτέ την τοπική κοινωνία της Ίου.

Η έρευνα από τους άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως και η ανάκριση του δράστη, για να διαπιστωθούν πλήρως τα κίνητρα που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία.

Η 55χρονη και ο 67χρονος ήταν χρόνια παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα τρία είναι παντρεμένα, ενώ το τέταρτο είναι ανήλικο και την ώρα του φονικού βρισκόταν στο σχολείο.

Πηγή: cyclades24

Σχόλια