Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη με φόντο το Champions League

O φορμαρισμένος Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο ματς που ξεχωρίζει για την 21η αγωνιστική έχοντας ως στόχο το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League. Τον Πανιώνιο υποδέχεται ο φορμαρισμένος Άρης.
Η 21η αγωνιστική της Super League έχει να παρουσιάσει ακόμα ένα τεράστιο ντέρμπι, αυτή τη φορά στο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚέχοντας αβαντάζ πέντε βαθμών από την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στη βαθμολογία για τη 2η θέση, αφού πλέον ο ΠΑΟΚ έχει αποσπαστεί στο +14 και παίζει το απόγευμα της Δευτέρας...


Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα (3-1) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και λίγες μέρες μετά το κακό αποτέλεσμα τη Ντιναμό Κιέβου (2-2) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «32» του Europa League, φιλοξενούν την «Ένωση», γνωρίζοντας ότι στα... καπάκια θα ταξιδέψουν και στην Ουκρανία για την ευρωπαϊκή ρεβάνς.
Στο +5 από την σημερινή της αντίπαλο η ομάδα του Μαρτίνς, με το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ να ξέρει πολύ καλά την αποστολή του στο φαληρικό γήπεδο και να έχει αποκλειστικό στόχο το ψαλίδισμα της διαφοράς από τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ο φορμαρισμένος Άρης φιλοξενεί τον Πανιώνιο που την πάτησε την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης γνωρίζοντας απροσδόκητη ήττα, η Λάρισα κοντράρεται στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα ψάχνοντας ακόμα τους βαθμούς της επιβίωσης, ενώ το ίδιο αναζητά και ο Λεβαδειακός απέναντι στον Παναιτωλικό...
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:
Κυριακή 17/2
Λάρισα – Ξάνθη (15:00, Novasports1)
Λεβαδειακός – Παναιτωλικός (17:15, Novasports2)
Άρης – Πανιώνιος (18:00, ΕΡΤ)
Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19:30, Novasports1)
Δευτέρα 18/2
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΤ)
ΟΦΗ – Λαμία (19:30, Novasports1)
Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια