Το Nissan NV300 Concept-van είναι ένα πρωτοποριακό κινητό εργαστήρι

Εξοπλισμένο με πολυάριθμα πρακτικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά

Με την παρουσίαση του νέου NV300 Concept-van , η Nissan θέλει να τονίσει την ευελιξία των επαγγελματικών οχημάτων της, ως προς τις  εξατομικευμένες μετασκευές, όλων των τύπων.
Η πρώτη εμφάνιση του πρωτότυπου μοντέλου έγινε  στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, με τον χώρο φόρτωσης του οχήματος να είναι πλήρως εξοπλισμένος, ως κινητό ξυλουργείο. Διαθέτει πολυάριθμα πρακτικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά και δείχνει πώς η μεγάλη γκάμα των Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων (LCV) της Ιαπωνικής μάρκας,  μπορεί να αποτελέσει ιδανικό συνεργάτη για επαγγελματίες, οποιουδήποτε κλάδου των κατασκευών και του εμπορίου.


Το NV300 Concept-van έρχεται εξοπλισμένο με μια ενσωματωμένη λύση φορητής μπαταρίας, που ονομάζεται Nissan Energy ROAM. H συγκεκριμένη λύση, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, αδιάβροχο πακέτο παροχής ισχύος που προσφέρει άνεση και αθόρυβη ισχύ, χωρίς εκπομπές ρύπων, ενώ  το όχημα βρίσκεται εν κινήσει. Με χωρητικότητα αποθήκευσης 700Wh και μέγιστη ισχύ εξόδου 1kW, αυτή η λύση φορητής μπαταρίας είναι ένας υπερσύγχρονος ενεργειακός κόμβος για επαγγελματίες που κινούνται συνεχώς.
Για έναν ξυλουργό που μετακινείται τακτικά λόγω της φύσης του επαγγέλματος, η λύση αυτή θα του επιτρέπει να τροφοδοτεί  με ρεύμα τα εργαλεία του, με εξαιρετικά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.
Σημειώνεται ότι, η φορητή μπαταρία μπορεί να φορτιστεί και με ένα εξάρτημα ηλιακού φωτοβολταϊκού πάνελ, που τοποθετείται στην οροφή του πρωτότυπου van, καθιστώντας την συγκεκριμένη λύση πραγματικά πρωτοποριακή.
Νίκος Τσάδαρης

Σχόλια