Ο Τσίπρας που τα κατάφερε και το νέο θρίλερ που έρχεται

Ο κυπριακός Τύπος για την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση

Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα κατάφερε να λάβει χθες ψήφο εμπιστοσύνης από την Ελληνική Βουλή, είδηση που περιλαμβάνεται στα βασικά θέματα των σημερινών ΜΜΕ -έντυπων και ηλεκτρονικών- της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Στα ρεπορτάζ σημειώνεται ότι η διήμερη συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων διεξήχθη σε «υψηλούς τόνους και εν μέσω αλληλοκατηγοριών μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και των κομμάτων της αντιπολίτευσης», ενώ τονίζεται ότι «επόμενο ορόσημο» είναι η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία θα έλθει στο κοινοβούλιο τις επόμενες ημέρες.


Σύμφωνα με την ανταπόκριση του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, επισημαίνεται ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά από σήμερα την Ελλάδα χωρίς τη στήριξη των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.
Στα ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος τόνισε ότι η Βουλή «έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη σταθερότητα και στην προσπάθεια ανάκτησης της διεθνούς αξιοπιστίας της χώρας».
Οι τίτλοι των εφημερίδων είναι:
«Ο Πολίτης»: Την ψήφο εμπιστοσύνης της ελληνικής Βουλής έλαβε χθες βράδυ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με μόλις 151 βουλευτές, ενώ η επόμενη μάχη είναι η επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.
«Η Αλήθεια»: Αλέξης Τσίπρας: Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Νέο θρίλερ τώρα για την κύρωση των Πρεσπών.
«Ο Φιλελεύθερος»: Χωρίς εκπλήξεις η ονομαστική ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
«Η Χαραυγή»: Τα κατάφερε o Aλέξης Τσίπρας. Η κυβέρνηση του έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 151 βουλευτές.
newsbeast.gr

Σχόλια