Συγκέντρωση συνταξιούχων στην Αθήνα

Διεκδικούν, αυξήσεις στις συντάξεις

Στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις συντάξεις, όπως ανακοίνωσαν οι οργανώσεις των συνταξιούχων της Αθήνας και της Αττικής.
Μεταξύ άλλων, οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις, διεκδικούν, αυξήσεις στις συντάξεις και ειδικά η κατώτερη να φτάσει τα 600 ευρώ, να μην μειωθεί το αφορολόγητο και να μην περικοπούν το ΕΚΑΣ, τα οικογενειακά επιδόματα και οι συντάξεις χηρείας.
«Οι μαχητικές μας αγωνιστικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε την προηγούμενη περίοδο σε όλη τη χώρα σε έναν ασίγαστο μαραθώνιο αγώνα, είναι παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα το δίκαιο αγώνα μας και να βάλουμε φραγμό στη νέα λαίλαπα που έρχεται τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι συνεργαζομένες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ – ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ – ΠΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα Τρίκαλα, στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο, ενώ την Τρίτη συγκεντρώσεις θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη, στις 10.30 π.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου, και Βόλο, στις 11 π.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
newsbeast.gr