Μυστήριο στη Νέα Σμύρνη με το νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν πόρτα – πόρτα πληροφορίες από τους ένοικους

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την ασύλληπτη τραγωδία με το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με τα ερωτήματα να μένουν ακόμη αναπάντητα.
Την Κυριακή οι αστυνομικοί αναζήτησαν πόρτα – πόρτα πληροφορίες από τους ένοικους της πολυκατοικίας της οδού Πριγκιποννήσων αλλά και των γειτονικών πολυκατοικιών.
Αυτό που τους ενδιαφέρει, κυρίως, να μάθουν είναι αν έβλεπαν το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποια κοπέλα έγκυο όπως μετέδωσε το Star. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να τους φέρνει πιο κοντά στη μητέρα του βρέφους.
Το νέο στοιχείο είναι ότι το νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε σε μια ροζ σακουλίτσα, σε ένα πλέγμα στον ακάλυπτο πολυκατοικίας. Το βρέφος φαίνεται πως βρήκε καλυμμένο με ένα φαράσι η καθαρίστρια της πολυκατοικίας. Αμέσως ειδοποίησε τον διαχειριστή του κτιρίου, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία. Στο χώρο έφτασαν τόσο άνθρωποι της ΕΛΑΣ όσο και του ΕΣΥ, με ασθενοφόρο να παραλαμβάνει το νεογέννητο αγοράκι και να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
newsbeast.gr

Σχόλια