Μοσχαράκι με σάλτσα κάρυ


Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κύβους

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1/3 φλ. τσαγιού σκόνη κάρυ

1/4 κ. γλ. σκόνη τσίλι προαιρετικά

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

6 κ. γλ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. σάλτσα ντομάτας

3/4 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού

3-4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ. γλ. αλάτι


Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα

Ανακατέψτε καλά για να συνδυαστούν.

Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1,5- 2 ώρες.

Σερβίρετε με ρύζι.


Πηγή: newsbeast.gr

Σχόλια