Κοχύλια γεμιστά με τυρί cottage και σάλτσα ντομάτας

Πλούσια και απολαυστική πρόταση

Υλικά

1 συσκευασία ζυμαρικά κοχύλια

225 γρ. τυρί cottage

500 γρ. σάλτσα ντομάτας

1 μεγάλη ντομάτα, ψιλοκομμένη

Κατεψυγμένο σπανάκι

1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα

Αποξηραμένα βότανα (ρίγανη, μαντζουράνα, θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο)

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Βήμα 2

Ανακατέψτε τη σάλτσα ντομάτας με την ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα και απλώστε τη μισή ποσότητα στον πάτο ενός μεγάλου ταψιού.

Βήμα 3

Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν al dente. Μόλις είναι έτοιμα, ανακατέψτε το τυρί cottage, την παρμεζάνα, τα καρυκεύματα και 1/2 μπάλα τριμμένης μοτσαρέλας.

Βήμα 4

Γεμίστε τα κοχύλια με ένα κουτάλι.

Βήμα 5

Τοποθετήστε τα στο προετοιμασμένο ταψί, περιχύστε με την υπόλοιπη σάλτσα ντομάτας και καλύψτε με αλουμινόχαρτο.

Βήμα 6

Ψήστε 25 λεπτά. Καλύψτε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και ψήστε χωρίς το αλουμινόχαρτο μέχρι να λιώσει το τυρί.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχόλια