Τελικός J2US: Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή σε ένα ιστορικό ντουέτο


Ένα πρωτόγνωρο ντουέτο πραγματοποιήθηκε στο τηλεπαιχνίδι με Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή να βρίσκονται πρώτη φορά μαζί επί σκηνής


"Θέλω να μου έρθεις εδώ", είπε η Άννα Βίσση στην Δέσποινα Βανδή, ενώ εκείνη σηκώθηκε και ανέβηκε στη σκηνή ξεκινώντας να τραγουδούν το -ταιριαστό-"Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη", της Άννας Βίσση.

Οι δύο καλλιτέχνιδες, μάλιστα, είχαν και συνομιλία επί σκηνής, για την αμηχανία, που αναφέρει το τραγούδι.

"Δέσποινα έχεις καταλάβει ότι τους την έχουμε σπάσει και λίγο;" αναρωτήθηκε η Βίσση, ενώ στην συνέχεια τραγούδησαν το "Δεν με αγαπάς" επίσης της Άννας Βίσση.

Οι δύο καλλιτέχνιδες έβαλαν «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «Ανάβεις Φωτιές» και «Δε Με Αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση».

Μάλιστα, οι δύο τους αντάλλαξαν και ένα φιλί με την ολοκλήρωση της κοινής τους εμφάνισης.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως το "προξενιό" για την κοινή εμφάνιση, έγινε στο σπίτι του.

Μία "κόντρα" 20 και πλέον χρόνων

Η φημολογούμενη κόντρα μεταξύ των δύο ερμηνευτριών έχει τις ρίζες της στην δεκαετία του '90 και μία δήλωση που είχε κάνει τότε η Δέσποινα Βανδή.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, όμως, ποτέ καμία από τις δύο δεν επιβεβαίωσε τα περί σύγκρουσης, αποδίδοντάς τα μάλιστα στους δημοσιογράφους και την show biz της περιόδου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Σχόλια