Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Επτά πρεμιέρες που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας

Η τρίτη ταινία της σειράς με πρωταγωνίστρια τη σατανική κούκλα Annabelle επιστρέφει και υπόσχεται να εξάψει τη φαντασία με μία ευφάνταστη πληθώρα από καταραμένα αντικείμενα, ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναρίου για το Birdman, Αρμάντο Μπο, σκηνοθετεί αυτό το προκλητικό θρίλερ με πρωταγωνιστή το Γκιγιέρμο Φραντσέλα, που έκανε ρεκόρ στο box office της Αργεντινής. Στα συν και δύο ταινίες για σινεφίλ.

Annabelle Comes Home

Αμερικάνικη ταινία τρόμου, 104’
Σκηνοθεσία: Γκάρι Ντάουμπερμαν
Πρωταγωνιστούν: Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα, ΜακΚένα Γκρέις, Μάντισον Άιζμαν, Κέιτι Σαρίφ
Αποφασισμένοι να εμποδίσουν την Annabelle από το να προκαλέσει τον όλεθρο, οι δαιμονολόγοι Εντ (Πάτρικ Γουίλσον) και Λορέν Γουόρεν (Βέρα Φαρμίγκα) κλειδώνουν τη δαιμονική κούκλα στο δωμάτιο με τα καταραμένα αντικείμενα, την τοποθετούν «με ασφάλεια» σε μία προθήκη και ζητούν την ευλογία ενός ιερέα.
Όμως, έναν χρόνο αργότερα, μία δαιμονική νύχτα τρόμου παραμονεύει όταν η 10χρονη κόρη τους, Τζούντι, και οι φίλες της επισκέπτονται το δωμάτιο, ξυπνάνε την Annabelle και όλα τα κακά πνεύματα που κατοικούν εκεί.

Κόλπο Γρκρόσο (Ricchi Di Fantasia)

Ιταλική κωμωδία, 102'
Σκηνοθεσία: Francesco Micciche
Πρωταγωνιστούν: Sergio Castellitto, Sabrina Ferilli, Valeria Fabrizi, Matilde Gioli, Antonio Catania, Antonella Attili, Paolo Calabres
O Σέρτζιο, ένας μεροκαματιάρης επιπλοποιός και η Σαμπρίνα, μια αποτυχημένη τραγουδίστρια, είναι παράνομο ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν μπορούν να χωρίσουν τους νόμιμους συζύγους τους λόγω οικονομικών δυσχερειών.
Μία μέρα οι φίλοι του Σέρτζιο θέλοντας να τον εκδικηθούν για να τις χοντροκομμένες φάρσες του, τον κάνουν να πιστέψει ότι κέρδισε το jackpot του λαχείου. Ο Σέρτζιο χωρίς να το πολυσκεφθεί χωρίζει την γυναίκα του, και φεύγοντας παίρνει μαζί του όχι μόνο την Σαμπρίνα αλλά και όλη της την οικογένεια.
Αργότερα ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχει φράγκο αλλά είναι πολύ αργά για επιστροφή. Έτσι, θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα σύρει όλη την οικογένεια στην Νότια Ιταλία. Όμως τα ψέματα δεν διαρκούν πολύ.

Οι Αόρατες

Γαλλική κωμωδία, 102’
Σκηνοθεσία: Λουί-Ζουλιέν Πετί
Πρωταγωνιστούν: Οντρέ Λαμί, Κορίν Μασιέρο, Νοεμί Λόβσι, Ντέμπορα Λουκουμόεβα, Σάρα Σούκο, Πάμπλο Πόλι

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο newsbeast.gr

Σχόλια