«Κλείδωσαν» οι πρώτες ημερομηνίες για την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Τα φιλικά θα οριστικοποιηθούν το αργότερο έως την άλλη εβδομάδα

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη φιξάρει οριστικά τις ημερομηνίες του για το σκέλος της προετοιμασίας της Πολωνίας και μέχρι την άλλη εβδομάδα το αργότερο θα γίνει αυτό και για τα φιλικά και για το στάδιο προετοιμασίας στην Κεντρική Ευρώπη.

Το οριστικό πλάνο για το στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία έχει ως εξής: στις 24 Ιουνίου οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για την Πολωνία. Η... βάση των Πειραιωτών θα είναι το Γκνιεβίνο - που στο παρελθόν έχει κάνει μεταξύ άλλων προετοιμασία και ο Αστέρας Τρίπολης - με τις εγκαταστάσεις του Mistral Sport. Ο Ολυμπιακός θα μείνει εκεί έως τις 3 Ιουλίου. Από τις 3 Ιουλίου έως τις 6 θα... μετακομίσει στη Βαρσοβία και μετά θα προκύψει και το τελευταίο στάδιο ευρωπαϊκής προετοιμασίας στην Κεντρική Ευρώπη.


Το πλάνο για τα φιλικά είναι δύο να γίνουν στο Γκνιεβίνο, ένα στο Γκντάνσκ και ένα ακόμη στη Βαρσοβία. Τα φιλικά θα οριστικοποιηθούν το αργότερο έως την άλλη εβδομάδα μαζί και με το που εκ των Γερμανίας, Αυστρίας ή Ελβετίας θα γίνει το στάδιο προετοιμασίας από 6 έως 11 Ιουλίου.
Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια