Η μαθήτρια που μπλέχτηκε στο κύκλωμα μαστροπείας σπάει τη σιωπή της

Πώς προσέγγισαν την ανήλικη και με ποιον τρόπο ξέφυγε

Η συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ γνωστού τραγουδιστή της Ραπ αποτέλεσε το δέλεαρ με το οποίο προσέγγισαν την ανήλικη μαθήτρια, που τελικά ενεπλάκη στα δίκτυα του κυκλώματος μαστροπείας που εξιχνίασε χθες η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τη μαρτυρία της ίδιας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Το νεαρό κορίτσι, το οποίο μετακόμισε σχετικά πρόσφατα στην Αθήνα με τη μητέρα της και τον σύντροφο της, αναφέρει ότι κάποια στιγμή το 2018 βρισκόταν σε ένα μπαρ, όπου γνώρισε κάποιον άνδρα φερόμενο ως υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του μαγαζιού, ο οποίος και την ενέπλεξε με το κύκλωμα.

«Μια μέρα συναντηθήκαμε και βγήκαμε βόλτα. Μου είπε μια φορά να παίξω σε βίντεο κλιπ γνωστού ράπερ, που ήταν φίλος του και συμφώνησα. Όταν πήγαμε για το βίντεο κλιπ ήταν άλλες δυο κοπέλες μαζί. Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα μας είπε να πάμε σε ένα σπίτι στα νότια προάστια για να πληρωθούμε. Κάποιες μέρες αργότερα πήγαμε σε εκείνο το σπίτι» αναφέρει.

Η νεαρή που είχε δηλώσει ψευδόμενη ότι ήταν 18 ετών, σύντομα δέχθηκε πρόταση να εργαστεί ως εκδιδόμενη, από τον φερόμενο φίλο του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων.

Ο συγκεκριμένος την πληροφόρησε πως διαχειριζόταν ιστοσελίδα στην οποία εργάζονταν 30 κοπέλες.

«Μου είπε ότι είναι σάιτ συνοδών. Μου είπε να βγάλουμε γυμνές φωτογραφίες, ότι θα εργαζόμουν όποτε ήθελα, θα είχα οδηγό και θα έπαιρνα 60 από τα 130 ευρώ» αναφέρει.

Το κορίτσι μετέβη περίπου 15 ημέρες αργότερα στο σπίτι των νοτίων προαστίων όπου και έκανε φωτογράφηση, με τις φωτογραφίες να δημοσιοποιούνται στην ιστοσελίδα στις αρχές του τρέχοντος έτους.

«Τότε άρχισα να εργάζομαι. Εγώ είχα το ψευδώνυμο Στέφη. Εργάστηκα συνολικά πέντε ημέρες κι έκανα περίπου τρία με τέσσερα ραντεβού». Παραδέχεται πως άμεσα θέλησε να ξεφύγει από το κύκλωμα και ζήτησε να αποδεσμευτεί επικαλούμενη αθλητικές υποχρεώσεις που είχε.

«Σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσε. Έστειλα μήνυμα στον επικεφαλής του γραφείου ότι ήθελα να σταματήσω γιατί είχα αγώνες χορού. Μου είπε να βρούμε λύση, αλλά του είπα ότι δεν προλάβαινα. Μου έστειλε μια φορά μήνυμα στο Instagram αλλά δεν του απάντησα...» δηλώνει.

Σχόλια