Η Πάολα αποχωρεί από το μουσικό σχήμα και «καρφώνει» τον Νότη Σφακιανάκη

Η ανάρτησή της στο Facebook για τις «ιδιοτροπίες» του που δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο

Την αποχώρησή της δύο εβδομάδες νωρίτερα από το προγραμματισμένο από το μουσικό σχήμα με το οποίο εμφανίζεται στο Γκάζι Live ανακοίνωσε η Πάολα, ονοματίζοντας ως υπεύθυνο τον Νότη Σφακιανάκη και τις «ιδιοτροπίες του», που οι αρχές της και κυρίως η ψυχή της δεν μπορούν πια να ανεχτούν.
Η τραγουδίστρια αναφέρει πως είναι η πρώτη φορά που δεν τελειώνει μια σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασε μαζί του ενώ ευχαριστεί την επιχείρηση Μαροσούλη και τους 120 εργαζόμενους που πλέον είναι οι 120 νέοι φίλοι της.


Η ανάρτησή της στο Facebook
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται να εξωθεί με τη στάση και τη συμπεριφορά του τους συναδέλφους του σε αποχώρηση. Στα τέλη Δεκεμβρίου ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος εκείνος που είχε αποχωρήσει από το σχήμα, από το οποίο αποχώρησε και η Πάολα, κατηγορώντας τον Σφακιανάκη πως αθέτησε τη μεταξύ τους συμφωνία και «έκοψε» το δεύτερο πρόγραμμά του στο σχήμα.
Η συμφωνία τηρήθηκε επακριβώς. Ό,τι σας λέω όμως, η συμφωνία τηρήθηκε από τη δική μου πλευρά, γιατί εγώ τον επέλεξα, επακριβώς όμως με ευλάβεια» ήταν η απάντηση του Νότη Σφακιανάκη. 

Σχόλια