Σκηνικό τρόμου έστησαν χούλιγκαν στην Αθήνα

Μολότοφ, τραυματισμοί και μαχαίρια σε τρία μέτωπα στην Αττική


Σοβαρά επεισόδια προκάλεσαν ομάδες χούλιγκαν το Σάββατο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.
H αρχή έγινε στη Νίκαια, κοντά στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας, στην οδό Πέτρου Ράλλη και Λαμπράκη, όπου διεξαγόταν αγώνας μεταξύ του Ιωνικού και του Ερμή Αγιάς, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ.


Οι θερμόαιμοι άφησαν πίσω τους ένα αυτοκίνητο καμένο, φθορές σε άλλα οχήματα, καμένους κάδους και χάος μετά την ανταλλαγή φωτοβολίδων και μολότοφ.

Λίγη ώρα αργότερα, περίπου τριάντα άτομα με κράνη και ρόπαλα εισέβαλαν στο Ολυμπιακός-Γλυφάδα για την Α1 Γυναικών στο πόλο.
Οι χούλιγκανς έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους και υπάρχουν μαρτυρίες για τραυματισμούς. Αστυνομική δύναμη δεν υπήρχε στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος, ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί.
Η ΚΟΕ στην ανακοίνωση της, η οποία τονίζει ότι βγήκε μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της Δημήτρη Διαθεσόπουλου, τονίζει ότι έγινε επίθεση σε αθώους, ότι είναι ξεκαθάρισμα οπαδικών λογαριασμών, ότι δεν έχουν σχέση με το πόλο και καλεί τους φορείς να λάβουν μέτρα.
Το τρίτο περιστατικό με επεισόδια εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Διαγόρα Δρυοπιδέων με το Μαρούσι, ο οποίος διεξαγόταν στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α2.
Το παιχνίδι διακόπηκε στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης όταν εισέβαλαν στο γήπεδο κουκουλοφόροι και επιτέθηκαν στους φιλάθλους του Αμαρουσίου.

Σχόλια