Χωρίς Τζανακάκη ο Άρης κατά της ΑΕΚΞεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (2/3). Για το παιχνίδι αυτό, ο τεχνικός Σάββας Παντελίδης έχει μία απουσία καθώς θα λείψει ο Μανώλης Τζανακάκης που είχε δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του. Αντίθετα, στη διάθεσή του θα είναι και πάλι ο Μιτζέν Μπάσα που εξέτισε τη μία αγωνιστική μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
Αναφορικά τώρα με τους απόντες του ντέρμπι, Μάρτιν Τόνσο και Γιάννη Φετφατζίδη, αυτοί αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και να τεθούν στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Ο πρώτος ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα και μένει να φανεί αν θα προλάβει το ματς του Σαββάτου, ενώ ο δεύτερος απουσίασε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.
Ο Γιώργος Δεληζήσης είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, καθώς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο εφόσον το επιλέξει ο Σάββας Παντελίδης. Για τον αγώνα του Σαββάτου και σχετικά με την κάλυψη της θέσης του Τζανακάκη, ένας βασικός υποψήφιος φαίνεται πως θα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που τραυματίστηκε στο ματς με την Λάρισα εκτός έδρας, και έκτοτε δεν αγωνίστηκε.

Σχόλια