Το παρελθόν του 46χρονου που εκτελέστηκε στη Βούλα και οι σχέσεις με τη νύχτα

Η υπόθεση απασχολεί και τα μέσα ενημέρωσης στην Αυστραλία

Η δολοφονία του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον και των αυστραλιανών Μέσων ενημέρωσης.
Το news.com.au αναφέρεται στις συνθήκες της δολοφονίας, λέγοντας ότι ο 46χρονος έπεσε θύμα ενέδρας έξω από την οικία του και δέχτηκε πυροβολισμούς στο στήθος και το στομάχι, βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του, ενώ την ίδια ώρα δύο από τα παιδιά του βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με το ίδιο, η αστυνομία αναζητά συνολικά τρεις δράστες για το έγκλημα.
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει το δημοσίευμα και στην οικογένεια του Ελληνοαυστραλού που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές των δύο χωρών για τη φερόμενη σύνδεσή της με τον κόσμο της νύχτας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 82χρονος πατέρας του ήταν εκείνος που έφτασε πρώτος στο σημείο της δολοφονίας.
Το θύμα ήταν γνωστό στην αυστραλιανή αστυνομία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθώς είχε σχετιστεί με υπόθεση απόπειρας δολοφονίας το 2009. Στις ελληνικές Αρχές ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Αυστραλός».
Ο 46χρονος ήταν γνωστός και για την περιπετειώδη σχέση του με μία από τις «βασίλισσες» των δημοσίων σχέσεων στην Αυστραλία, που διακόπηκε λόγω της δράσης του το 2005, σύμφωνα με τη The Daily Telegraph.
Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με μοντέλο και παίκτρια ριάλιτι, η οποία, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, βρισκόταν στην πασαρέλα την ώρα της δολοφονίας.