Σκότωσε το έξι μηνών μωρό του γιατί η γυναίκα του αρνήθηκε να κάνουν σεξ

Σε τραγωδία κατέληξε ο καβγάς του ζευγαριού

Σοκάρει η είδηση της δολοφονίας ενός βρέφους μόλις έξι μηνών από τον πατέρα του επειδή η σύζυγός του αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του.
Ο 25χρονος Maycon Salustiano Silva, κατηγορείται για την δολοφονία του ίδιου του παιδιού τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από καβγά που είχε με την 20χρονη σύζυγό του Jeniffer στο σπίτι τους στην πόλη Λουζιανία της Βραζιλίας.
Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι βρήκαν κρυμμένο πίσω από έναν καναπέ το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο 25χρονος μαζί με σφαίρες.
Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι «δεν θυμάται τι έκανε» και ότι «ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και μαριχουάνας».
Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δύο ώρες μετά έχασε τη μάχη με τη ζωή.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο 25χρονος πυροβόλησε εξ επαφής τον μικρό Michel «σε μια στιγμή οργής».
«Εκτιμούμε ότι ο δράστης πυροβόλησε το μωρό σε μία στιγμής οργής γιατί δεν πήρε αυτό που ήθελε. Η μητέρα μάς είπε ότι ο σύζυγός της την ξύπνησε και της ζήτησε να κάνουν σεξ. Η ίδια του απάντησε ότι ήταν κουρασμένη και τότε ο δράστης εκνευρίστηκε και της επιτέθηκε. Κάποια στιγμή, αφού πήγε για νερό, επέστρεψε με το πιστόλι στα χέρια και την απείλησε. Όταν αυτή επιχείρησε να τον ηρεμήσει, τότε αυτός έβαλε το όπλο στο στήθος του παιδιού και το πυροβόλησε αφού πρώτα της ζήτησε να του πει αν τον θεωρούσε ικανό να κάνει κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ένας γείτονας, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε στους αστυνομικούς ότι άκουσε την μητέρα να φωνάζει για βοήθεια και ξαφνικά επικράτησε η απόλυτη σιγή.
Ο 25χρονος πατέρας, ο οποίος δεν έχει ποινικό μητρώο, συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, παράνομη κατοχή όπλου και ενδοοικογενειακή βία.
newsbeast.gr