Έκλεισαν σκυλίτσα με εννιά κουτάβια σε φούρνο κι έβαλαν φωτιά

Απίστευτη κτηνωδία στην Κρήτη

Μία απίστευτη κτηνωδία συνέβη στην Κρήτη. Άγνωστοι έκλεισαν σε φούρνο μία σκυλίτσα με τα 9 κουτάβια της και έβαλαν φωτιά για να την κάψουν.
Η σκυλίτσα είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα σε ένα παλιό ξυλόφουρνο στον περίβολο ενός σχολείου στη Γέργερη, το οποίο στεγάζεται στις παλιές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης. Εκεί γέννησε πρόσφατα 9 κουταβάκια.
Το απόγευμα της Τετάρτης άγνωστοι φαίνεται ότι την έκλεισαν μέσα στο φούρνο, τον σφράγισαν με πέτρες και έβαλαν φωτιά για να την κάψουν μαζί με τα 9 κουταβάκια. Περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε έσβησε τη φωτιά. Ένα από τα κουταβάκια ήταν ήδη νεκρό ενώ ένα ακόμη έχασε τη ζωή του τη νύχτα. Η ίδια παρέμεινε στο σημείο προστατεύοντας τα νεκρά και ζωντανά μωρά της μέσα στο φούρνο.
Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε χτες το μεσημέρι σε κτηνιατρείο στο Ηράκλειο με αναπνευστικά και επιφανειακά εγκαύματα και εισήχθη σε θάλαμο οξυγόνου όπου τοποθετήθηκαν και τα κουτάβια που επέζησαν, σύμφωνα με το Κρήτη TV.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σκυλίτσα έχει βρεθεί στο στόχαστρο. Τον περασμένο Μάιο, όταν, άγνωστος και πάλι δράστης την πυροβόλησε, με συνέπεια όμως τα σκάγια να πετύχουν ανήλικο μαθητή.



(φωτογραφία αρχείου)

newsbeast.gr