Καθηγητές σε σχολείο οι επιβάτες του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με τρένο στη Φθιώτιδα

Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα, βαριά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε η δεύτερη

Σοκ στη Φθιώτιδα από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, σε φυλασσόμενη διάβαση τρένου στην Κάτω Τιθορέα.
Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα
ΙΧ με τέσσερα άτομα, που φέρεται να παραβίασε τις μπάρες, εμβολίστηκε από διερχόμενο τρένο και παρασύρθηκε για σχεδόν ένα χιλιόμετρο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια του οι δύο από τους επιβαίνοντες.
Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των Πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο από την Αμφίκλεια και τη Λαμία, η συνοδηγός του οχήματος, Διευθύντρια του Γυμνασίου Κ. Τιθορέας, ανασύρθηκε νεκρή, ενώ σοβαρά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε μία ακόμη γυναίκα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι τέσσερις επιβάτες, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας ιερέας, είχαν όλοι τους προορισμό το Γυμνάσιο της Κάτω Τιθορέας όπου είναι καθηγητές.
Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός εκ των επιβατών, η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου φέρεται ότι δε σταμάτησε στη φυλασσόμενη διάβαση την ώρα που είχαν κατεβεί οι μπάρες, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί το όχημα από την αμαξοστοιχία με το τραγικό δυστύχημα.
Δείτε φωτογραφίες από τη σφοδρή σύγκρουση