Αγαπημένα θερινά σινεμά δίπλα στις θάλασσες της Αττικής

Προβολές κάτω από τα αστέρια και με θαλασσινή αύρα για ρομαντικούς σινεφίλ

Το θερινό σινεμαδάκι είναι μια γλυκιά συνήθεια του αστικού καλοκαιριού, που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα τη βαρεθούμε ποτέ. Τι κι αν επιστρέψαμε (οι περισσότεροι) στην πόλη;
Γράφει ο Μίλτος Μιχαλάς
Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και εμείς συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας ταινίες σε θερινούς κινηματογράφους δίπλα στη θάλασσα, που μας δίνουν την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε διακοπές. Οι ανοιχτοί χώροι, η θαλασσινή αύρα, το φως των αστεριών και η χαλαρή και ανέμελη ατμόσφαιρα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ξεχωριστές προβολές.

Σινέ Φλοίσβος, Παλαιό Φάληρο

Λειτουργεί από το 2003 και υποδέχεται καθημερινά τους ρομαντικούς σινεφίλ δίπλα στη μαρίνα Φλοίσβου και σε απόσταση μόλις 9 μέτρων από τη θάλασσα. Είναι πλήρως οργανωμένο, διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα, ενώ παίζει συνήθως ταινίες πρώτης προβολής. Στον εξωτερικό του χώρο λειτουργεί cafe- snack bar όπου θα βρείτε, μάλιστα, και χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τους λιλιπούτειους συνοδούς σας.
Πληροφορίες
Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 210 9821256, www.cineflisvos.gr, fb page: cine floisvos

Ρία, Βάρκιζα

Ίσως το πιο ρομαντικό θερινό σινεμά των νοτίων προαστίων, λειτουργεί από το 1963 και ξεχωρίζει για τη θαλασσινή του αύρα, καθώς βρίσκεται κοντά στην Πλαζ της Βάρκιζας. Μπορείτε να επιλέξετε είτε τις άνετες καρέκλες, είτε τους αναπαυτικούς καναπέδες, είτε τις σεζλόνγκ στην περίπτωση που θέλετε να βρίσκεστε κοντά στην οθόνη. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα διάσημα σουβλάκια του, καθώς και παγωτό μηχανής.
Πληροφορίες
Αφροδίτης 8, Βάρκιζα, τηλ. 210 8970844, www.cineria.gr, fb page: cineRia

Cine Βοτσαλάκια, Πειραιάς

Το πιο ατμοσφαιρικό σινεμά του Πειραιά βρίσκεται σε έναν πανέμορφο χώρο, στην παραλία της Καστέλας. Εκεί, δίπλα στο κύμα, οι επισκέπτες του Cine Βοτσαλάκια απολαμβάνουν μοναδικές ταινίες –κατά βάση Α' προβολής– παρέα με γευστικά snacks και δροσιστικές μπύρες.
Πληροφορίες
Πλαζ Βοτσαλάκια (Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά), Πειραιάς, τηλ. 210 4227427, fb page: Cine-Βοτσαλακια