Τιμολέων Διαμαντής, ο βαφέας αυτοκινήτων που έγινε ο Έλληνας MasterChef

Ποιος είναι ο 28χρονος που κέρδισε το διαγωνισμό μαγειρικής

Ο 28χρονος Τιμολέων με καταγωγή από τον Βόλο, απόφοιτος μαγειρικής σχολής είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef.
Ο Τιμολέων από την πρώτη μέρα δήλωνε «άρρωστος» με την καθαριότητα, ηγετικός και οργανωτικός. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη συλλογή άγριων μανιταριών και βοτάνων, διαβάζει βιβλία μαγειρικής και παίζει με την παρέα του ποδόσφαιρο.
Στο σύντομο βιογραφικό του για το MasterChef ο νικητής έλεγε πως: «Αυτό που με γοητεύει στο να γίνω διάσημος είναι ότι θα μπορέσω να παροτρύνω νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον κόσμο της γαστρονομίας, θα μπορέσω να αναδείξω τοπικά προϊόντα της περιοχής μου όπως και μικρούς παραγωγούς και τέλος να ξεκινήσω μια επανάσταση μέσα στον κόσμο της κουζίνας για να σταματήσει το bullying, η άσχημη συμπεριφορά και η κοροϊδία που δέχονται οι νέοι μάγειρες».
Μάλιστα έλεγε ότι θέλει να μαγειρέψει για το Γιώργο Παπαδάκη. «Ο λόγος που θα του μαγείρευα είναι γιατί νομίζω μας "μεγάλωσε" με την πυγμή του και την φωνή του, ακούγοντάς τον κάθε πρωί να μάχεται για όλους τους πολίτες και γιατί είναι η φωνή που άκουγα όταν ξυπνούσα από μικρό παιδί μέχρι τώρα. Θα του μαγείρευα ένα παραδοσιακό σπετζοφάι, μιας και είμαι από το Πήλιο, με φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι» έλεγε ο ίδιος.

Σχόλια