ΑΕΚ: Γιορτάζουμε με προσοχή την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά τον αγώνα οι πανηγυρισμοί

Η ΑΕΚ με νέα ανακοίνωσή της στα social media τονίζει στους φίλους της ότι απαιτείται μεγάλη προσοχή και στον σημερινό αγώνα της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα, καλώντας τον κόσμο να γιορτάσει στη Νέα Φιλαδέλφεια τον τίτλο.
Ημέρα γιορτής η σημερινή για την ΑΕΚ καθώς η Ένωση θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλήματος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, ενώ στη συνέχεια το ανοιχτό λεωφορείο θα μεταφέρει την ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια για να το χαρεί μαζί με τον κόσμο που θα έχει γεμίσει τους δρόμους.
Με νέο μήνυμά της στα social media η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ επισημαίνει στους φίλους της ΑΕΚ ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στο σημερινό ματς με τον Απόλλωνα και τους καλεί αμέσως μετά στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πανηγυρίσουν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Επίσης, στην ΑΕΚ τονίζουν ξανά ότι απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή και μετά το παιχνίδι, στη γιορτή που θα στηθεί εκεί, καθώς η πρόσβαση στο εργοτάξιο απαγορεύεται αυστηρά.
Όσον αφορά τα λιγοστά εισιτήρια που έχουν απομείνει για το σημερινό ματς της Ριζούπολης, αυτά θα είναι διαθέσιμα από τις 10:00 το πρωί στα εκδοτήρια του σταθμού Ειρήνη.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΑΕΚ:
Αυτό το Σάββατο είναι το δικό μας Σάββατο, η δική μας γιορτή στη δική μας γειτονιά, στα ιερά χώματα των προγόνων μας. Πρώτα στη φιλόξενη Ριζούπολη και μετά στη Νέα Φιλαδέλφεια, τη δική μας πόλη, εκεί που άρχισε να γράφεται η ιστορία. Θα πρέπει όλα να γίνουν υπέροχα, θα πρέπει, όμως, να είμαστε ΟΛΟΙ το ίδιο προσεκτικοί!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει ότι κάποια τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα και την απονομή του τίτλου θα διατίθενται από τις δέκα το πρωί στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» μέχρι νωρίς το μεσημέρι, οπότε και αναμένεται να εξαντληθούν.
-Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας, χωρίς εισιτήριο, να μην πλησιάσουν στη Ριζούπολη και ταλαιπωρηθούν άδικα, αφού δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια έξω από το γήπεδο. Μπορούν από νωρίς να δώσουν ζωή στην πόλη και τα μαγαζιά της Νέας Φιλαδέλφειας και να περιμένουν εκεί την ομάδα με την κούπα του πρωταθλήματος! Η δική μας γιορτή θα γίνει στα ιερά χώματα των προγόνων μας, εκεί που άρχισε να γράφεται η 94χρονη ιστορία μας.
-Για όσους φιλάθλους μας έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον σημερινό τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Super League θυμίζουμε ότι πάνω απ’ όλα σεβόμαστε το γήπεδο και τη φιλοξενία του ιστορικού Απόλλωνα.
-Επαναλαμβάνουμε ότι στον αγώνα ισχύουν οι ίδιες ακριβώς αυστηρές διατάξεις του πειθαρχικού κώδικά με τις οποίες συμμορφωθήκαμε απόλυτα μέχρι σήμερα. Θα είναι καταστροφικό για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, αν αυτό δεν συμβεί και στη Ριζούπολη. Προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, προστατεύουμε την ομάδα μας, θωρακίζουμε μία ακόμα μεγάλη στιγμή στην 94χρονη ιστορία της ΑΕΚ.
-Στο τέλος του αγώνα δεν μπαίνει ΚΑΝΕΙΣ μέσα στο γήπεδο, όπως το πετύχαμε όλοι μαζί στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Δεν ρισκάρουμε την παραμικρή τιμωρία και απολαμβάνουμε από τις κερκίδες την απονομή του πρωταθλήματος στους ποδοσφαιριστές μας!
-Μεγάλη προσοχή απαιτείται και αμέσως μετά στη Νέα Φιλαδέλφεια! Προσέχουμε την πόλη μας, συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και των σεκιούριτι, συμμετέχουμε στους πανηγυρισμούς έξω από το γήπεδό μας και δεν αποπειράται ΚΑΝΕΙΣ να μπει στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς, γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού!
-Πετύχαμε εφέτος πολλά εντός και εκτός γηπέδου και τα πετύχαμε μαζί. Η τελευταία εικόνα θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη για να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα!
Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια