Λευτέρης Πανταζής: Το σπίτι μου είναι 50 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα

Τι είπε ο τραγουδιστής για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη

Για την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι του στην περιοχή της Βουλιαγμένης μίλησε ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.
Για όσα συνέβησαν στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη τα ξημερώματα της Κυριακής με τους δύο διαρρήκτες που μπήκαν και άρπαξαν χρήματα και ρολόγια μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής.
Όπως είπε στο ΣΚΑΪ οι δύο οικιακές βοηθοί κοιμόντουσαν και οι διαρρήκτες «μπήκαν μάλλον από την κουζίνα γιατί δεν είχε ασφαλίσει καλά η πόρτα και δεν λειτούργησε ο συναγερμός».
«Τα κορίτσια κοιμόντουσαν, τα τρόμαξαν με όπλα στα χέρια και τους πήραν 1.000 ευρώ και ευτυχώς δεν τα πείραξαν τα κορίτσια. Η υγεία τους είναι καλά» πρόσθεσε.
Όπως είπε ο τραγουδιστής που βρίσκεται στο Μιλάνο και επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα, οι δύο διαρρήκτες «φορούσαν μάσκες». Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, τέλος, ότι η διάρρηξη έγινε αν και το σπίτι του βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων από το αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης.
Με βάση όσα κατέθεσαν οι δύο οικιακές βοηθοί, οι δύο ληστές αφού τις ακινητοποίησαν στη συνέχεια, πέρασαν στον δεύτερο όροφο όροφο. Εκεί έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους και έφυγαν σαν κύριοι με λεία τη συλλογή ρολογιών του τραγουδιστή, μετρητά περίπου 1000 ευρώ και πολύτιμα αντικείμενα.
newsbeast.gr

Σχόλια