Super League: Με ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η εκκίνηση των play-offs


Στον Βόλο δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός

Με τα ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Άρης-ΠΑΟΚ ξεκινάνε τα play-offs της Super League που θα κρίνουν τον πρωταθλητή, με τις τέσσερις από τις έξι ομάδες που συμμετέχουν να έχουν πιθανότητες να κατακτήσουν τον τίτλο.

Η «Ένωση» υποδέχεται τους «πράσινους» στην OPAP Arena, στην σκιά του θανάτου του Μίμη Παπαϊωάννου, θέλοντας τη νίκη που θα την επαναφέρει την κορυφή, μετά την πρώτη ήττα στο γήπεδό της (3-1 από τον Ολυμπιακό). Από την άλλη, το «τριφύλλι» θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα που θα το διατηρήσει πρώτο στην προσπάθειά του να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 13 χρόνια.

Στο έτερο ντέρμπι της ημέρας, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης υποδέχονται τον «Δικέφαλο του Βορρά» για να δείξουν ότι θα είναι ανταγωνιστικοί στα play-offs, αλλά και να σταματήσουν το αήττητο σερί που τρέχει ο μεγάλος αντίπαλός τους στην πόλη εδώ και 16 αγώνες. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα όχι μόνο για το γόητρο, αλλά και για να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου.

Τέλος, ο Ολυμπιακός παίζει στον Βόλο, περιμένοντας τα αποτελέσματα στα δύο ντέρμπι, τα οποία σε συνδυασμό με μία νίκη του θα τον βάλουν ακόμα καλύτερο στο «κόλπο» του τίτλου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

 Βόλος-Ολυμπιακός 17:30 Cosmote Sport 1

Άρης-ΠΑΟΚ 19:00 Novasports Prime

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 21:30 Cosmote Sport 1

Πηγή: newsbeast.gr

Σχόλια