Επεισόδια στη Νεάπολη πριν το Προοδευτική - Αιγάλεω


Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Νεάπολης το μεσημέρι της Κυριακής (19/3) λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση της Προοδευτικής με το Αιγάλεω για την Super League 2.

Οι φίλοι της ομάδας του Κορυδαλλού συγκεντρώθηκαν για να μεταβούν στο Κερατσίνι, όπου η ομάδα τους αντιμετωπίζει το Αιγάλεω, σε ματς για τη Super League 2. Οπαδοί του Ιωνικού όμως τους περίμεναν και ακολούθησαν συμπλοκές και επεισόδια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, πανικόβλητοι γονείς με τα παιδιά στα χέρια, σπεύδουν να απομακρυνθούν από την πλατεία όπου οπαδοί του Ιωνικού και της Προοδευτικής συνεπλάκησαν μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τους περαστικούς.

Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 13:15 στην Πλατεία Σπάθα όταν περίπου 30 δίκυκλα έφτασαν οργανωμένα στο σημείο που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι οπαδοί του Ιωνικού Νίκαιας. Αμέσως προκλήθηκε ένταση ενώ από τις μολότοφ έπιασε φωτιά μια μοτοσικλέτα.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε μάχες σώμα με σώμα και ρίψη αντικειμένων, όπως πέτρες και καρέκλες.  Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει τις συρράξεις, ενώ κάηκε ένα μηχανάκι κι άναψαν και κάποιες μικρές εστίες φωτιάς σε κάποια δέντρα.

Η κατάσταση αποκλιμακώθηκε λίγο μετά τις 14:00

Πηγή: zougla.gr

Σχόλια