Άρτα: Με τουλάχιστον 4 σφαίρες σκότωσε τον πεθερό του – Πυροβόλησε και την εν διαστάσει σύζυγό του


Το μόλις 2,5 ετών παιδί τους βρισκόταν στο σπίτι

Στους νόμους Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας αναζητούν οι αστυνομικές δυνάμεις στον 29χρονο ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης (11/8) δολοφόνησε τον 75χρονο πεθερό του, μετά από αντιδικία που είχαν στην αυλή του σπιτιού του στο Αστροχώρι Άρτας.

Μάλιστα, ο νεαρός άνδρας πυροβόλησε δύο φορές και προς το μέρος της εν διαστάσει συζύγου του, ευτυχώς χωρίς να την τραυματίσει, την ώρα που στο σπίτι βρίσκονταν το μόλις 2,5 ετών παιδί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιδικία που κατέληξε σε αιματοκύλισμα, ξεκίνησε όταν ο 29χρονος πήγε στο Αστροχώρι και απαίτησε να πάρει μαζί του το παιδί. Γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν και με τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες άφησε νεκρό και μέσα σε λίμνη αίματος τον πεθερό του.

Στη συνέχεια έφυγε με το βανάκι του προς άγνωστη κατεύθυνση, με την ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίζει το όχημα στην ευρύτερη περιοχή και τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ενδεχομένως να κρύβεται στα βουνά που γνωρίζει αρκετά καλά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, βαρύτατα οπλισμένοι αστυνομικοί τον αναζητούσαν ακόμη και με θερμικές κάμερες, με τον 29χρονο να διαφεύγει μέχρι στιγμής της σύλληψης.

Οι έρευνες των αστυνομικών γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, καθώς το άτομο είναι οπλισμένο και υπάρχει κίνδυνος συμπλοκής.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχόλια