Αιματηρό επεισόδιο στην Κρήτη: 25χρονος μαχαίρωσε δύο αδέρφια σε γλέντι


Χειροπέδες στον δράστη

Με τραύματα από μαχαίρι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο αδέρφια νωρίς το πρωί της Τρίτης (16/8) στην Κρήτη. Για τον τραυματισμό τους κατηγορείται ένας 25χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση, ενώ και τα δύο αδέλφια φαίνεται πως ήταν σε κρητικό γλέντι, όπου και συνέβη το αιματηρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο ένας εκ των δύο τραυματιών ο οποίος είναι 24 ετών φέρει τραύματα στην πλάτη και είναι σοβαρά, ενώ ο αδερφός του που είναι 20 ετών φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Ο 25χρονος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας «σήμερα 16 Αυγούστου 2022, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης ο 25χρονος διαπληκτίστηκε με δύο ημεδαπούς και τους προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες με μαχαίρι».

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχόλια