Λέσβος: Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι με τον αστυνομικό που βίασε 14χρονη


 Σαν βόμβα έπεσε στην τοπική κοινωνία της Λέσβου η φρικτή αποκάλυψη ότι προπονητής βόλεϊ και εν ενεργεία αστυνομικός βίασε αθλήτρια του. Το σοκ για όλους ήταν μεγάλο, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν υπεράνω υποψίας και ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί.

Ήταν από τους προπονητές που θεωρούνταν πρότυπο και τον εμπιστεύονταν όλοι με κλειστά μάτια. Είχε αναδείξει πολλά ταλέντα στο νησί τόσο στο βόλεϊ όσο και στο μπιτς βόλεϊ, ενώ έχει ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο. Κανείς, ωστόσο, όλο αυτό τον καιρό δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.

Ο 53χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr είναι παντρεμένος με μια πρώην αθλήτρια του βόλεϊ και έχουν δύο αγοράκια περίπου έξι και τριών ετών. Στο νησί επικρατεί παγωμάρα και εκφράζονται φόβοι ότι ίσως ανοίξουν και άλλα στόματα. Οτι η 14χρονη που βίασε δεν είναι το μοναδικό του θύμα. 

Άνθρωποι που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μαζί του δεν μπορούν να το πιστέψουν και στην κυριολεξία έχουν πέσει από τα σύννεφα. Έκρυβε πολύ καλά τα αρρωστημένα ένστικτά του με την ζωή του να είναι φυσιολογική.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Σχόλια