Το προϊόν που έχετε στο σπίτι και δεν γνωρίζατε ότι είναι θαυματουργό για τα μαλλιά σας


Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τις απρόσμενες χρήσεις του

Ένα κουτάκι βαζελίνης για παν ενδεχόμενο όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Οικονομική και θαυματουργή, δεν είναι λίγες οι φορές που την χρησιμοποιούμε για να απαλύνουμε τα ξεραμένα χείλη ή να ενυδατώσουμε τα σκασμένα χέρια μας.

Ωστόσο, γνωρίζατε ότι η βαζελίνη μπορεί να αποδειχθεί θαυματουργή και για τα μαλλιά σας; Δείτε παρακάτω τρεις απρόσμενες χρήσεις της και θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τα αποτελέσματα.

Ορός

Οι οροί μαλλιών έχουν σχεδιαστεί για να λειαίνουν και προσθέτουν λάμψη στα μαλλιά σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσετε σε ένα ακριβό προϊόν. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε μια ποσότητα βαζελίνης στα χέρια σας και να την εφαρμόσετε στις άκρες των μαλλιών σας. Προσοχή στην ποσότητα γιατί σίγουρα δεν θέλετε να αποκτήσετε λιπαρά μαλλιά.

Τζελ

Η βαζελίνη αποτελεί ιδανική επιλογή, επίσης, και για τα κοντά μαλλιά, καθώς μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το τζελ σας.

Μάσκα

Εάν τα μαλλιά σας είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα, λίγη υγρασία είναι απαραίτητη. Αυτήν μπορείτε να την επιτύχετε εφαρμόζοντας λίγη βαζελίνη από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, αφήνοντάς την να δράσει για 20 λεπτά και καλύπτοντας το κεφάλι σας με ένα σκουφάκι για ντους.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχόλια