Δύο οι νεκροί στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία


Δεύτερος νεκρός κατεγράφη το πρωί του Σαββάτου από το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας από τη Θεσσαλία. 

Μετά την ανάσυρση γυναίκας από σπίτι στα Φάρσαλα, νεκρός εντοπίστηκε και ο κτηνοτρόφος που αγνοείτο στην Καρδίτσα. 

Πρόκειται για 63χρονο αλβανικής καταγωγής τον οποίο αναζητούσε ο γιός του από χθες καθώς είχε εξαφανιστεί λόγω της κακοκαιρίας. Ο 63χρονος βρέθηκε νεκρός από συνεργεία της Πυροσβεστικής και τον γιό του στην περιοχή πίσω από το νοσοκομείο της Καρδίτσας.


Παράλληλα, μια ακόμη γυναίκα αγνοείται ακόμη στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. Πρόκειται για40χρονη στο Μουζάκι η οποία παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Πάμισου ποταμού, όταν επιχείρησε να περάσει τον πλημμυρισμένο δρόμο με το αυτοκίνητο της.

Η πόλη της Καρδίτσας, σύμφωνα με όσα δηλώνει Αθηναϊκό Πρακτορείο ο αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Νούσιος, δέχθηκε τεράστιες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα δρόμοι και σπίτια να πλημμυρίσουν με το ύψος του νερού να φτάνει και το ένα μέτρο.

Επίσης, στον οικισμό «Μαύρικα» όπως και σε άλλα χωριά του δήμου Καρδίτσας, όλη τη νύχτα βρίσκονταν σε εξέλιξη προσπάθειες διάσωσης πολιτών. Υπάρχουν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, ενώ απειλούνται και άλλες περιοχές του δήμου από την μετακίνηση τεράστιων ποσοτήτων νερού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...

Σχόλια