Πάνω από 80 αστυνομικοί στην υπηρεσία του Τούρκου στρατιωτικού που αφέθηκε ελεύθερος

Αποτελεί πλέον τον «νούμερο 1» φυλασσόμενο στόχο της ΕΛ.ΑΣ.

Σε μυστική τοποθεσία, σε σπίτι που μόνο η ΕΛ.ΑΣ γνωρίζει που θα βρίσκεται ο ένας εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που αφέθηκε χθες ελεύθερος.
Ο συγκεκριμένος Τούρκος αποτελεί πλέον τον «νούμερο 1» φυλασσόμενο στόχο της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό τον φόβο απαγωγής ή εξόντωσής του.
Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη φύλαξη του Σουλεϊμάν, συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου που έφθασε την επομένη του πραξικοπήματος στην Τουρκία, στην Αλεξανδρούπολη, είναι δρακόντεια σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Ο Τούρκος αξιωματικός θα φυλάσσεται από ένα ισχυρό δίκτυο αστυνομικών δυνάμεων επί 24ωρου βάσεως. Για τη φύλαξη του έχει επιστρατευτεί ένας μικρός στρατός, 80 με 90 αστυνομικών.
Συγκεκριμένα, δέκα σκοπευτές της ΕΚΑΜ βρίσκονται περιμετρικά της οικίας του Τούρκου αξιωματικού, 12 αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής βρίσκονται εντός και εκτός σπιτιού, δέκα αστυνομικοί βρίσκονται στον περίβολο, ενώ έξω από το σπίτι του βρίσκονται δύο ομάδες αστυνόμευσης της ΔΙΑΣ.
Επίσης θα υπάρχει «διασπασμένη» διμοιρία των ΜΑΤ με 25 αστυνομικούς κοντά στην περιοχή και δύο περιπολικά ενώ θα υπάρχει και ψηφιακή παρακολούθηση με ηλεκτρονικό πέπλο ελέγχου.
newsbeast.gr

Σχόλια